15.12.2015 10:47

HHC wil stunten: "Je maakt altijd kans"

Gersom Klok geeft de bal voor tijdens de wedstrijd HHC Hardenberg - Kozakken Boys in de Topklasse. (01-11-14) Foto: Rick Meinen
Gersom Klok geeft de bal voor tijdens de wedstrijd HHC Hardenberg - Kozakken Boys in de Topklasse. (01-11-14) Foto: Rick Meinen

HHC Hardenberg wil dinsdagavond stunten in de beker tegen NEC Nijmegen. Vorig seizoen was de topklasser in de beker al te sterk voor RKC Waalwijk. NEC Nijmegen is dus gewaarschuwd.

"Je maakt altijd kans", aldus HHC Hardenberg-trainer én assistent-trainer van FC Groningen, Marcel Groninger, in gesprek met RTV Oost. "Maar als we spelen zoals zaterdag (3-1 nederlaag tegen Barendrecht, red.), dan is het lauw kans. Er moet dinsdagavond absoluut een schepje bij en dan zal het nog heel lastig zijn, dat is logisch. In principe is het zo dat NEC Nijmegen als eredivisionist die wedstrijd gaat winnen."

"Maar wij zullen er, voor het vele publiek dat gaat komen, alles aan doen om het ze zo moeilijk mogelijk te maken", vervolgt de oefenmeester van HHC Hardenberg. "En je weet: als je heel lang de nul houdt kan er altijd een kleine verrassing zijn en daar gaan wij absoluut voor." HHC Hardenberg verloor afgelopen weekend weliswaar van Barendrecht, maar staat nog altijd op een knappe vierde plaats in de Zaterdag Topklasse. De eerste zeven ploegen kwalificeren zich voor de Tweede Divisie die aankomend seizoen van start gaat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner