16.12.2015 19:54

Cocu gunt Bergwijn basisdebuut in KNVB-beker

Phillip Cocu heeft voor de confrontatie met Heracles Almelo in de KNVB-bekerwedstrijd van dinsdagavond zijn halve elftal rust gegeven. Steven Bergwijn debuteerde al voor de Eindhovenaren, maar begint vanavond voor het eerst in de basis. 

Heracles Almelo treedt in de sterkst mogelijke opstelling aan tegen PSV. In de verdediging heeft Ramon Zomer de plek ingenomen van Dario Vujičević. Het is de enige wijziging van John Stegeman, die woensdagavond niet kan beschikken over Tim Breukers. De verdediger is niet wedstrijdfit. Michael Brouwer, één van de reservedoelmannen is afwezig vanwege een handblessure.

Bij PSV keept oud Heracles-doelman Remko Pasveer. De reservegoalie achter Jeroen Zoet speelde dit seizoen alle bekerwedstrijden en ook vanavond wijkt Phillip Cocu daar niet van af. Jorrit Hendrix krijgt dinsdagavond ook rust. Hij wordt vervangen door Adam Maher. Naast Pasveer en Maher, krijgen ook Nicolas Isimat-Mirin, Steven Bergwijn en Stijn Schaars een basisplaats. Daarom zitten Jeroen Zoet, Santiago Arias, Davy Pröpper, Jorrit Hendrix en Gastón Pereiro op de bank.

Volg het duel tussen Heracles Almelo en PSV hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner