17.12.2015 11:46

Belangstelling voor PSG-doelman neemt toe

De belangstelling voor Paris Saint-Germain-doelman Salvatore Sirigu neemt toe. De Italiaanse doelman is dit seizoen op het tweede plan geraakt bij de Franse grootmacht, aangezien de Duitser Kevin Trapp dit seizoen als eerste doelman fungeert bij Paris Saint-Germain.

Sirigu kwam in de zomer van 2011 over van US Palermo en had sindsdien een basisplaats bij de Parijzenaars. Afgelopen zomer kwam Trapp over van het Duitse Eintracht Frankfurt. Paris Saint-Germain-trainer Laurent Blanc geeft sinds afgelopen zomer de voorkeur aan de Duitse doelman, waardoor Sirigu nu op de bank moet plaatsnemen.

Juventus, AS Roma en AC Milan houden de situatie van Sirigu goed in de gaten, maar volgens Bild zijn er meer clubs die belangstelling hebben voor Sirigu. Newcastle United zou in Sirigu een goede (tijdelijke) vervangen zien van Tim Krul. De Nederlandse sluitpost raakte onlangs zwaar geblesseerd en komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie. Ook de Engelse hekkensluiter Aston Villa heeft volgens het Duitse medium belangstelling voor de Italiaanse goalie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner