20.12.2015 09:32

Geen ernstige knieblessure voor Locadia

Jürgen Locadia is geblesseerd en moet het veld per brancard verlaten tijdens het competitieduel PSV - PEC Zwolle. (19-12-2015)
Jürgen Locadia is geblesseerd en moet het veld per brancard verlaten tijdens het competitieduel PSV - PEC Zwolle. (19-12-2015)

De knieblessure die Jurgen Locadia zaterdagavond opliep lijkt reuze mee te vallen. De aanvaller van PSV moest met de brancard van het veld in Eindhoven en gevreesd werd voor een flinke blessure, maar die berichten werden tegengesproken door trainer Phillip Cocu en de speler zelf.

Locadia kwam na een klein uur spelen in een botsing met Stef Nijland en greep vervolgens direct naar de knie. Aangezien de brancard er aan te pas moest komen, werd gevreesd voor een ernstige blessure. Locadia is dit seizoen basisspeler, zeker na de persoonlijke omstandigheden van Maxime Lestienne, waardoor de Belg tijdelijk wegviel bij PSV. Locadia speelde mee in vijftien competitiewedstrijden en miste ook geen duel in de Champions League.

"Zijn knieblessure lijkt mee te vallen", stelt PSV-trainer Cocu de fans in Eindhoven echter gerust na de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Ook Locadia zelf nam contact op met de fans en wel via de social media. "De drie punten zijn het belangrijkst. Bedankt voor alle berichten, maar ik ben ok."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner