21.12.2015 13:47

Limbombe maakt goede reclame voor zichzelf

Janio Bikel (l.) en Anthony Limbombe (r.) vieren de 2-1 tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - Feyenoord. (20-12-2015)
Janio Bikel (l.) en Anthony Limbombe (r.) vieren de 2-1 tijdens het competitieduel NEC Nijmegen - Feyenoord. (20-12-2015)

Anthony Limbombe heeft zondagmiddag goede reclame voor zichzelf gemaakt. NEC Nijmegen won met 3-1 van Feyenoord en de Belgische vleugelaanvaller was goed voor een assist en een doelpunt.

"Ik heb aan mijn statistieken kunnen werken", vertelt de Belg op de clubsite van NEC Nijmegen. Limbombe stond afgelopen zomer in de belangstelling van het Engelse Leeds United, maar zag een overgang naar de Engelse Championship afketsen. "We hebben vandaag goede reclame gemaakt voor het team en de club en ik eigenlijk ook wel voor mezelf."

Limbombe scoorde zondag de 2-1 door een poging van Navarone Foor vlak voor de doellijn aan te raken. "Het was echt voor de zekerheid dat ik die bal nog even aanraakte", vervolgt de Belg zijn verhaal. "We schakelden allemaal een tandje bij en als je dan de 1-1 maakt, dan zie je dat de balletjes opeens ook goed gaan vallen. Je krijgt dan net een tikkeltje geluk mee en daar hebben we goed van geprofiteerd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner