21.12.2015 16:31

Ivanović is Hiddink nog altijd dankbaar

Branislav Ivanović is blij met de tijdelijke terugkeer van Guus Hiddink. De Servische verdediger kreeg onder Hiddink de mogelijkheid om zich in het basiselftal van Chelsea te spelen.

"Ik heb eerder met hem gewerkt", doelt Ivanović op de dienstverband van Hiddink bij Chelsea in 2009. "Hij was degene die me hier een eerlijke kans gaf. Ik weet wat voor werk hij heeft afgeleverd in zijn eerste termijn en ik ben hem nog steeds dankbaar voor die mooie tijd", aldus Ivanović, die niet wil blijven hangen in het verleden. "Het is alweer een tijd geleden."

"Nu ligt er een nieuwe uitdaging, in een compleet andere situatie", vervolgt Ivanović op de clubsite van 'The Blues'. "Ik weet dat hij tot de meest ervaren trainers ter wereld behoort. Hij heeft in veel landen gewerkt en daar ook successen geboekt. Maar ik denk dat zijn eerste taak is om ons te stabiliseren", aldus Ivanović, die weet dat de spelers het moeten doen. "De manager staat niet op het veld, dat doen alleen wij als spelers. We moeten van winnen zo snel mogelijk weer een gewoonte maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner