23.12.2015 14:31

Özil zet Arsenal voorlopig in de wachtkamer

Mesut Özil zal op korte termijn niet zijn handtekening zetten onder een nieuw contract bij Arsenal. De Duitse middenvelder heeft nog een contract tot medio 2018 en heeft geen haast.

"Ik heb geen haast om een nieuw contract te ondertekenen", aldus de Duitse middenvelder van Arsenal in gesprek met Kicker. "Mijn huidige verbintenis loopt nog tot de zomer van 2018. We hebben dus nog tweeënhalf jaar te gaan. Op dit moment ben ik ook niet in gesprek met Arsenal." Özil is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen in het shirt van Arsenal. De Duitser blinkt vooral uit met het geven van assists. Dit seizoen staat de teller al op vijftien assists

Arsenal-fans hoeven echter niet te vrezen voor een vertrek van Özil. "Ik kan alleen maar zeggen dat ik op dit moment gelukkig ben in Londen", vervolgt Özil zijn betoog. "Mijn beslissing om Real Madrid te verlaten voor Arsenal is een goede geweest. Er is eigenlijk geen enkele dag geweest, op de periode dat ik geblesseerd was na, dat ik me niet goed heb gevoeld bij Arsenal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner