23.12.2015 18:10

Spurs maanden zonder peperdure aankoop

Clinton N'Jie kan zeker twee maanden niet voor Tottenham Hotspur uitkomen. De spits uit Kameroen kampt met een knieblessure.

N'Jie maakte afgelopen zomer voor een slordige 15 miljoen euro de overstap van Olympique Lyon naar de Spurs. Hij geldt daar voorlopig als eerste vervanger van Harry Kane, de succesvolle centrumspits van de huidige nummer vier van de Premier League. N'Jie mocht Kane vaak vervangen in de groepsfase van de Europa League. Tijdens de laatste poulewedstrijd tegen AS Monaco viel hij geblesseerd uit met een knieblessure.

"Het kan twee maanden duren, maar ook iets langer", zei trainer Mauricio Pochettino woensdag over de blessure van zijn tweede spits. De oefenmeester kreeg ook de vraag voorgelegd of de Spurs voor het eerst sinds 1961 de landstitel kunnen grijpen. "Zeg nooit nooit in het voetbal. Alles is mogelijk'', antwoordde de Argentijnse trainer.

N'Jie speelde dit seizoen nog maar dertien wedstrijden, maar de spits wist nog het net nog niet te vinden voor Tottenham. Dat komt vooral omdat hij tien van de dertien keer als invaller het veld in kwam.

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner