27.12.2015 12:31

'Inter geeft de strijd om Lavezzi niet op'

Als het aan Inter ligt, verdedigt Ezequiel Lavezzi na de winterstop niet meer de clubkleuren van Paris Saint-Germain. De Italiaanse ploeg is actief op de transfermarkt en hoopt de Argentijnse aanvaller in de komende maand los te weken bij zijn huidige werkgever.

Lavezzi heeft inmiddels aangegeven dat hij zijn contract bij de Franse koploper niet gaat verlengen, wat voor Inter het signaal was om de interesse concreter te maken. Het contract van de aanvaller, die eerder in Italië al voor SSC Napoli speelde, loopt aan het einde van het huidige seizoen af, waardoor Paris Saint-Germain in de winterstop moet verkopen om nog iets te verdienen aan Lavezzi.

Inter wil op 30 december haar slag slaan op de transfermarkt, zo melden media in Italië. De Italiaanse koploper speelt dan namelijk een oefenwedstrijd tegen Paris Saint-Germain, waardoor de contacten makkelijker gelegd kunnen worden. De dertigjarige Lavezzi speelde rui,m honderd wedstrijden in de Ligue 1 en kwam ook tot 150 wedstrijden in de Serie A. Dit seizoen is de Argentijn echter een invalkracht, want van zijn vijftien gespeelde wedstrijden in de competitie startte hij slechts drie keer in de basisopstelling.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner