27.12.2015 16:35

Afellay geniet van voetbal tijdens feestdagen

Ibrahim Afellay is ook 'the day after' nog in de wolken van de winst op Manchester United. Met Stoke City versloeg de middenvelder het team van trainer Louis van Gaal met 2-0.

"Het was een geweldige overwinning; een teamprestatie die de fans een goed gevoel gaf", zo blikte de spelmaker terug op de overtuigende zege. "Het is niet gemakkelijk om Manchester United te verslaan, dus dit geeft vertrouwen. Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden in de Premier League, dat zie je steeds weer", zo weet ook de oud-PSV'er.

De feestdagen staan in Engeland, zoals bekend, voornamelijk in het teken van wedstrijden. "Zo is het nu eenmaal. De intensiteit van het programma en al die goede spelers zorgen ervoor dat dit de beste competitie ter wereld is. Ook voor de supporters is het geweldig. Ik kijk uit naar morgen", vertelde Afellay op het digitale thuis van de Engelse club.

Maandagmiddag gaat de Nederlands international met Stoke op bezoek bij Everton, dat zaterdagavond in extremis het 'Nederlandse' Newcastle United pijn deed. N achttien duels staat Stoke op 26 punten in de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner