27.12.2015 17:21

Galatasaray verliest punten zonder Sneijder

Galatasaray heeft het gemis van de aan een knie geblesseerde Wesley Sneijder zondag niet kunnen opvangen. De club kwam in het uitduel met Kayserispor niet verder dan een gelijkspel (1-1).

Galatasaray keek lang tegen een achterstand aan. Larrys Mabiala bracht de thuisploeg al in de zestiende minuut aan de leiding. Sinan Gumus bezorgde de bezoekers uit Istanbul met een doelpunt in de 61e minuut nog een punt.

Koploper Beşiktaş komt zondag nog in actie. De ploeg zet Galatasaray op een verschil van elf punten als Konyaspor wordt verslagen. In eigen land dus Galatasaray het dus niet goed, in de Champions League werd de ploeg in de groepsfase derde. Hierdoor stroomt het in tijdens de knock-outfase van de Europa League, waarin het werd gekoppeld aan Lazio Roma.