28.12.2015 11:29

Neymar reageert kalm op felle kritiek Pelé

Neymar kreeg onlangs flinke kritiek van de Braziliaanse voetballegende Pelé, maar de speler van FC Barcelona heeft laconiek gereageerd op de woorden van één van de beste voetballers aller tijden.

Pelé was onlangs kritisch op Neymar. De voormalig sterspeler van Santos vindt Neymar lang niet zo goed als dat men beweert. "Hij behoort niet eens tot de top tien beste voetballers die Santos ooit voortbracht, Hij verdedigt niet mee. Hij is geen spelmaker en kan niet het hele veld bestrijken", zo klonk het. "Neymar is een goede speler, maar het is moeilijk om hem met anderen te vergelijken, gezien zijn gebreken."

Marca vroeg aan Neymar wat hij van die kritiek vindt. Neymar reageerde koeltjes. "Hij mag zeggen wat hij wil. Ik praat alleen maar over mezelf", aldus de aanvaller van FC Barcelona. Ondertussen is Neymar bezig aan een sterk seizoen. In dertien competitiewedstrijden scoorde hij namelijk al veertien keer. De 23-jarige Neymar speelde 245 officiële clubwedstrijden in zijn carrière, daarin scoorde hij 140 keer. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner