29.12.2015 22:01

Vidić keert terug op de training bij Inter

Italiaans koploper Inter kan na de winterstop mogelijk weer een beroep doen op Nemanja Vidić. De ervaren Serviër, die sinds vorig seizoen onder contract staat in Milaan, speelde dit seizoen nog geen minuut vanwege een hardnekkige rugblessure. Een rentree lijkt echter in de maak.

Vidić liet zich dinsdag weer zien op de training en lijkt daarmee richting speeltijd in de tweede seizoenshelft te gaan. In zijn eerste seizoen in de Serie A kwam de oud-speler van Spartak Moskou en Manchester United tot 23 competitiewedstrijden, welke hij allemaal in de basisopstelling begon. Vidić werd in dat seizoen maar één keer naar de kant gehaald.

Het is echter de vraag of Vidić weer veel speeltijd krijgt als hij hersteld is van zijn blessure. De verdediging van Inter staat dit seizoen als een huis, waardoor de ploeg met slechts 23 doelpunten voor toch bovenaan staat in Italië. In de eerste zeventien competitiewedstrijden wist Inter maar liefst acht keer met slechts 1-0 te winnen. Het verschil met runner-up ACF Fiorentina bedraagt slechts één punt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner