30.12.2015 11:59

Boymans wil trouwe supporters terugbetalen

Ruud Boymans laat duidelijk blijken dat hij pijn heeft tijdens het duel tussen FC Utrecht en Heracles Almelo. (07-12-2014)
Ruud Boymans laat duidelijk blijken dat hij pijn heeft tijdens het duel tussen FC Utrecht en Heracles Almelo. (07-12-2014)

Ruud Boymans moest lang vanaf de zijlijn toekijken vanwege een heftige blessure, maar deze maand maakte hij zijn rentree en scoorde meteen tegen AZ. De aanvaller wil zijn dank met doelpunten laten zien richting de supporters.

"Dat ik uitgerekend tegen mijn vroegere club AZ mijn rentree kon maken, en direct scoorde, voelde zo goed", geeft een blije Boymans aan tegenover Voetbal International. Niet alleen het scoren, maar überhaupt alles rondom de wedstrijden maakte FC Utrecht-speler gelukkig.

"De rituelen rond een wedstrijd raakten me ook. Zoals de voorbereiding, de warming-up, het was raar en tegelijkertijd ook weer zo fijn. Laatst tegen Ajax mocht ik warmlopen en gaf het publiek me een staande ovatie. Ik had kippenvel, die steun in al die maanden, ook van al die mensen in de club, zo bijzonder. Dolgraag wil ik hen in de komende maanden wat teruggeven."

Hoewel hij een concurrentie is van Sébastien Haller, hoopt Boymans dat de Fransman, ondanks de grote belangstelling van veel clubs, niet verkast. "Ik hoop heel erg dat hij blijft. Tijdens trainingen en in de slotfase tegen AZ voelde ik dat er een mooie klik kan ontstaan. We hebben verschillende kwaliteiten, maar beiden de eigenschap dat we makkelijk scoren. Veel verdedigers zullen het heel lastig met ons hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner