30.12.2015 12:37

Hans Vonk bevestigt interesse in Sam Larsson

Sam Larsson (l.) wordt op forse wijze gestopt in zijn opmars door Calvin Mac-Intosch. (01-11-2015)
Sam Larsson (l.) wordt op forse wijze gestopt in zijn opmars door Calvin Mac-Intosch. (01-11-2015)

Atalanta heeft in de vorm van Marten de Roon goede ervaringen met Heerenveen. Daarom neuzen de Italianen verder bij de Friese club en heeft het nu de pijlen gericht op Sam Larsson. Volgens Heerenveen is er nog geen concrete belangstelling.

Eerder werd al bekend dat er interesse was vanuit Italië, maar nu bevestigt Heerenveen-directeur Hans Vonk dit verhaal. "We weten dat Atalanta interesse heeft in Larsson, maar het is op dit moment allemaal nog niet concreet", geeft Vonk aan tegenover Voetbal International.

De directeur wil echter niet te ver op de zaken vooruitlopen. "Zolang het niet concreet is, wil ik er verder niets over kwijt. Dat is speculeren." Een transfer komt wellicht in een stroomversnelling als Atalanta een overeenkomst bereik met Club Leon over linksbuiten Maxi Móralez.

Larsson is bezig aan een uitstekend seizoen in Heerenveen, want de middenvelder laat het publiek regelmatig opveren met fantastische dribbels. Dit seizoen kwam de Zweed tot zeventien wedstrijden en scoorde hierin driemaal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner