30.12.2015 13:47

'Inter aast op Crystal Palace-sterkhouder'

Internazionale hoopt zich tijdens de aankomende transferperiode te versterken met Yannick Bolasie. De international van de Democratische Republiek Congo is bezig aan een sterk seizoen bij Crystal Palace en dat is men in Italië ook opgevallen.

Bolasie, die momenteel kampt met een heupblessure, staat met Crystal Palace op een knappe vijfde plek. The Eagles hebben dat voor een groot gedeelte te danken aan het goede spel van Bolasie. De vleugelaanvaller annex aanvallende middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen op het hoogste Engelse niveau en was tot dusver goed voor vier doelpunten en twee assists. Inter hoopt Bolasie in januari te strikken, maar moet wel de hoofdprijs betalen voor de speler van Crystal Palace.

Volgens Digitalcongo.net heeft Inter een bod van 27 miljoen euro uitgebracht op de 26-jarige aanvallende middenvelder van Crystal Palace. Bolasie heeft een lange weg moeten bewandelen naar de top van het Engelse voetbal. Bolasie stond in het verleden onder meer onder contract bij Plymouth Argyle, Rushden & Diamonds en Bristol City.

Bolasie heeft bij Crystal Palace nog een contract tot medio 2019.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner