30.12.2015 14:32

'AC Milan denkt aan transfervrije Ivanović'

Branislav Ivanović staat bovenaan het verlanglijstje van AC Milan. De Servische verdediger van Chelsea moet AC Milan achterin meer zekerheid geven, maar het is ook mogelijk dat AC Milan over een half jaar terugkomt voor Ivanović.

AC Milan staat momenteel op een teleurstellende zesde plaats en wil met een aantal aankopen weer een gooi doen naar de titel in Italië. Ivanović staat volgens Gazzetta dello Sport bovenaan het verlanglijstje van AC Milan-trainer Siniša Mihajlović. De oefenmeester van AC Milan ziet in zijn landgenoot Ivanović de ideale kandidaat om de defensie te versterken, maar het is vooralsnog onduidelijk of Chelsea wil meewerken aan een transfer van de robuuste mandekker.

Het contract van Ivanović loopt aan het einde van het seizoen echter af, waardoor The Blues mogelijk gedwongen zijn om Ivanović tijdens de aanstaande transferperiode te verkopen. Anders is de kans groot dat de Servische verdediger aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekt. De Serviër is inmiddels bezig aan zijn achtste seizoen in dienst van Chelsea. Ivanović stond in het verleden ook onder contract bij OFK Beograd en Lokomotiv Moskou.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner