31.12.2015 15:33

Woede na onterechte pingel Barça: "Leugens"

Na het verlies tegen Barcelona moest voornamelijk scheidsrechter Inaki Bikandi Garrido het ontgelden bij het Real Betis-kamp. Pepe Mel, trainer van de Spaanse club, was absoluut niet te spreken over de arbiter.

Al in de eerste helft werd de oefenmeester van Betis naar de tribune gestuurd, vanwaar hij zijn ploeg met 4-0 zag verliezen. Dit werd echter ingeleid door een fout van Garrido, die een onterechte strafschop aan Barcelona gaf met een bijbehorende gele kaart voor doelman van Betis, Antonio Adán.

"Ik heb geen idee wat hij in het scheidsrechtersrapport heeft geschreven, maar het zijn vast allemaal leugens. Ik ben niet respectloos geweest tegenover de scheids. Ik heb ook niets verkeerds gezegd", zo blikte de woedende coach terug op het voorval tegenover Marca.

"Er was dertig minuten niets aan de hand, totdat de scheids voor die penalty floot. Ik ben mijn hele leven aanvaller geweest maar ik wilde nooit dat scheidsrechters voor een penalty floten omdat keepers te hard uitkomen in een duel", besloot Mel.

De Spaanse bond gaf de coach (indirect) gelijk en heeft de gele kaart voor de doelman al kwijtgescholden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner