04.01.2016 11:52

'AZ wil topscorer NEC per direct overnemen'

NEC moet steeds meer rekening gaan houden met een tussentijds vertrek van spits Christian Santos. De Nijmegenaren kunnen namelijk een bod van AZ Alkmaar op de Venezolaan verwachten.

Santos is in het bezit van een aflopend contract. Wil NEC nog iets aan de topscorer verdienen dan moet hij in de winterstop verkocht worden. Volgens Gelderlander wil AZ een poging wagen om de aanvaller over te nemen. Santos heeft namelijk een bescheiden salaris, omdat hij in 2014 na een proefperiode een klein contract kreeg aangeboden van NEC. Er zouden ook clubs uit Spanje en Engeland geïnteresseerd zijn.

Mede dankzij de elf treffers van Santos staat NEC op een zesde plaats. Vorig seizoen werd Santos met de Nijmegenaren kampioen. Toen wist hij maar liefst 23 keer het net te vinden. Overigens moet NEC vrezen voor een leegloop in 2016. Anthony Limbombe zou graag willen vertrekken, terwijl sterkhouders Navarone Foor en Rens van Eijden ook deze zomer gratis de deur uit kunnen wandelen. De club heeft beide spelers wel al een nieuwe aanbieding gedaan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner