04.01.2016 19:53

'NAC Breda wil verder met Seuntjens, AZ loert'

NAC Breda-aanvaller Mats Seuntjens (r.) snelt langs zijn tegenstander van Jong PSV: Augustine Loof. (07-12-2015)
NAC Breda-aanvaller Mats Seuntjens (r.) snelt langs zijn tegenstander van Jong PSV: Augustine Loof. (07-12-2015)

Als het aan NAC Breda ligt wordt het aflopende contract van Mats Seuntjens verlengd. De aanvalsleider staat echter ook in de belangstelling van AZ, dat wil profiteren van de contractstatus van de spits, die sinds 2011 in het eerste van NAC Breda voetbalt.

In gesprek met FOX Sports bevestigen de Brabanders dat er gesprekken met Seuntjens zijn geweest en nog gaan komen. "We hebben al verschillende gesprekken gehad en tijdens het trainingskamp ga ik opnieuw met Mats om de tafel", stelt technisch directeur Hans Smulders."

"Wij willen heel graag verder met Mats. We zijn tevreden over zijn functioneren. Zijn management heeft aangegeven dat verlengen bij NAC een serieuze optie is, maar dat ze ook andere opties willen bekijken. Dat mag vanaf nu, want zijn contract loopt over zes maanden af."

Voor NAC Breda is het dus een moeilijke situatie. Willen ze nog wat verdienen aan Seuntjens, dan moet zijn contract worden verlengd, of een transfer in de winterstop is de enige optie. In het verleden kwam de spits tot zes doelpunten in de Eredivisie, op een niveau lager staat hij al op acht treffers in achttien competitiewedstrijden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner