08.01.2016 15:54

Vejinović: "Kan niet wachten op duel met PSV"

Marko Vejinović is momenteel met Feyenoord op trainingskamp in Portugal, maar de middenvelder kan niet wachten tot volgende week. Dan spelen de Rotterdammers het duel met PSV.

Tegenover Feyenoord TV laat Vejinović dat de tweede helft van het seizoen van hem zo snel mogelijk mag beginnen. "Je doet het voor de wedstrijden. Daar kijk je het meest naar uit. Ik kan niet wachten op PSV", aldus de middenvelder. Feyenoord bereidt zich voor op de topper met de ploeg uit Eindhoven en traint daarom hard. "De trainingen zijn zwaar, maar dat hoort op trainingskamp. We trainen vaak twee keer op een dag. We trainen scherp, fel en goed. Je ziet dat we een elftal zijn, een team. Ik denk dat als je als voetballer moet je fysiek, mentaal en conditioneel getraind moet zijn."

Afgelopen zomer werd Vejinović gehaald van Vitesse. De 25-jarige speler blikt terug op zijn eerste halve seizoen. "Ik heb daar een redelijk goed gevoel bij. We hebben het als Feyenoord-zijnde goed gedaan. We staan jammer genoeg derde, omdat we punten hebben verloren die niet nodig zijn", aldus Vejinović. "Maar ik vind het een redelijk goed eerste seizoenshelft. Ik ben nog steeds heel blij met deze overstap."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner