09.01.2016 09:55

'Verwende' Beugelsdijk geniet in Den Haag

Tom Beugelsdijk is nog altijd tevreden met zijn terugkeer naar ADO Den Haag. Na één seizoen in Duitsland, keerde de verdediger afgelopen zomer weer terug op het oude nest. 

Sinds zijn comeback geniet hij met volle teugen bij de Residentieclub. "Je bent toch een beetje verwend, ofzo. Dan klaag je soms als je een rondje meer moet lopen. Nu je zo'n avontuur hebt gehad, dan denk je bij jezelf: 'kom op man, hier moet je van' genieten. Dat deed ik toen ook wel hoor, maar nu nog meer", vertelde de mandekker aan Omroep West.

"Ik denk wel dat ik een stuk volwassener ben geworden", doelde hij op zijn Duitse avontuurtje bij FSV Frankfurt. "In heel veel dingen ook niet, maar in de belangrijke dingen wel. Ik ben een stuk rustiger in het veld. Niet in de duels, maar ik doe geen domme dingen die het team duperen. Af en toe ging ik over de schreef, dat zal je nu niet meer zien gebeuren", aldus Beugelsdijk.

De Hagenees tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2018 bij zijn jeugdliefde. De 25-jarige speelde in het seizoen 2014-2015 in Frankfurt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner