09.01.2016 11:04

NEC in spanning door mogelijk vertrek Santos

In Nijmegen stijgt de spanning omtrent Christian Santos. De topscorer van de club lijkt te gaan vertrekken na een fantastische eerste seizoenshelft, maar niets is nog zeker.

"Ik speel nog steeds hier bij NEC", zo weet ook de spits van de Nijmegenaren. "In de komende twee, drie weken komt er meer duidelijkheid. Maar op dit moment heb ik me voorgenomen om op 17 januari voor NEC tegen Willem II te spelen", vertelde de Venezolaan aan Omroep Gelderland.

Tijdens het oefenduel met PEC Zwolle zat AZ voor de 27-jarige aanvaller op de tribune. "Dat wist ik niet. Wie er vandaag kwamen kijken, daar ben ik niet mee bezig. Ik heb gewoon mijn taak uitgevoerd op het veld. Ik denk dat we verdiend gewonnen hebben. We hebben de wedstrijd op verschillende momenten gedomineerd", aldus Santos.

Ook het Engelse Hull City zou hengelen naar de goalgetter, die inmiddels elf treffers maakte in zeventien Eredivisie-duels. Voor NEC is een verkoop in de winter de enige manier om nog wat aan Santos te verdienen, aangezien zijn contract in de zomer van 2016 afloopt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner