11.01.2016 20:59

Boulahrouz stopt: "Zo kun je het noemen"

Khalid Boulahrouz (r.) krijgt geel van scheidsrechter Pol van Boekel (l.) tijdens het competitieduel Excelsior - Feyenoord. (06-12-2014)
Khalid Boulahrouz (r.) krijgt geel van scheidsrechter Pol van Boekel (l.) tijdens het competitieduel Excelsior - Feyenoord. (06-12-2014)

Al ruim een half jaar zit Khalid Boulahrouz zonder club, nadat zijn contract bij Feyenoord niet werd verlengd. Voor de 34-jarige verdediger sluipt het einde van zijn carrière dichterbij, alhoewel hij een avontuurtje niet afslaat.

De oud-mandekker van onder andere RKC Waalwijk, Hamburger SV, Chelsea, Sevilla en Feyenoord was te gast bij het programma Peptalk van Ziggo Sport en kreeg de vraag of hij nou gestopt is. "Zo kan je het noemen. Ik bevind me in niemandsland", geeft Boulahrouz eerlijk toe. De centrumverdediger speelde vorig seizoen slechts zeventien wedstrijden voor Feyenoord, waarvan hij er maar zes volledig meemaakte.

Het zijn geen statistieken die nieuwe clubs laten springen om de komst van Boulahrouz, die dan ook naar andere rollen in het voetbal kijkt. "Het is geen gek idee om trainer te worden, daar denk ik wel eens aan. Ik zou graag een kijkje in de keuken willen nemen. Hamburger SV zit me het meest in mijn hart. Het is een geweldige stad en ik heb er erg warme gevoelens bij", kijkt Boulahrouz naar de club waar hij zijn eerste avontuur in het buitenland beleefde.

Toch is Boulahrouz niet volledig klaar als profvoetballer. De 36-voudig international van Nederland denkt stiekem nog aan een leuk avontuur, ver buiten Nederland en Europa. "Ik wil nog een keer afsluiten met een avontuur in Verweggistan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner