17.01.2016 18:01

Real Madrid scoort ook tegen Gijón vijf keer

Zinedine Zidane is zijn periode als hoofdtrainer goed begonnen. Nadat vorige week Deportivo La Coruña met 5-0 aan de kant werd gezet, versloegen de Madrilenen zondag Sporting Gijón. Weer maakte Real Madrid vijf doelpunten.

Alle doelpunten aan Madrileense kant werden al in de eerste helft gemaakt. Het was Gareth Bale die na zeven minuten spelen de score opende. Niet veel later stonden ook de 2-0, 3-0 en 4-0 op het scorebord. Achtereenvolgens maakten Cristiano Ronaldo, Karim Benzema (halve omhaal) en weer Ronaldo de doelpunten.

Vlak voor rust maakte Benzema zijn tweede en daarmee de vijfde van Real Madrid. De scoringsdrift was daarna voorbij, want alleen Sporting Gijón wist na rust nog een eretreffer te maken. Isma López zorgde na een uur spelen voor het laatste doelpunt van de wedstrijd.