18.01.2016 15:46

FC Utrecht legt jongeling vast tot medio 2018

Darren Rosheuvel (r.) krijgt een handje van Ruud Boymans (l.) tijdens het oefenduel FC Utrecht - SC Cambuur. (19-01-2016)
Darren Rosheuvel (r.) krijgt een handje van Ruud Boymans (l.) tijdens het oefenduel FC Utrecht - SC Cambuur. (19-01-2016)

FC Utrecht heeft Darren Rosheuvel een contract voorgeschoteld tot medio 2018. De multifunctionele linkspoot zal vanaf aankomend seizoen officieel uitmaken van de A-selectie, maar maakt het seizoen af bij de beloften.

"Darren is een multifunctionele speler die zich tijdens de wedstrijden met de beloftenploeg en de trainingen met het eerste elftal stabiel heeft gepresenteerd", vertelt FC Utrecht-trainer en technisch manager Erik tegen Hag op de clubsite van de Utrechters. "Zijn veelzijdigheid is één van zijn sterke punten. Hij toont dat er nog verdere doorgroei mogelijk is, die kans willen wij hem graag bieden."

Rosheuvel debuteerde vorig seizoen tijdens het competitieduel met Vitesse (3-3) al namens FC Utrecht. Hij mocht drie minuten voor tijd invallen voor Mark Diemers. Afgelopen weekend zat Rosheuvel eveneens bij de wedstrijdselectie van FC Utrecht, maar voorlopig moet Rosheuvel het doen met die drie minuten tegen Vitesse. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner