20.01.2016 14:46

'Zaakwaarnemer Lavezzi praat met Chelsea'

Ezequiel Lavezzi speelt binnenkort wellicht voor Chelsea. De Argentijnse aanvaller van Paris Saint-Germain gaf onlangs al aan dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Frankrijk.

Volgens Sky Italia is Alejandro Mazzoni, de zaakwaarnemer van Lavezzi, woensdag in Londen om te onderhandelen met Chelsea. De kans lijkt daarom groot dat Lavezzi al tijdens de huidige transferperiode zal vertrekken bij Paris Saint-Germain. De topclub uit Parijs moet Lavezzi op korte termijn verkopen als het nog wat aan Lavezzi wil verdienen. Als de Argentijn het seizoen afmaakt bij Paris Saint-Germain zal hij aankomende zomer transfervrij vertrekken.

Lavezzi is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Paris Saint-Germain. De aanvaller kwam in de zomer van 2012 over van het Italiaanse SSC Napoli. Lavezzi werd onlangs ook in verband gebracht met een terugkeer naar Italië. Internazionale zou één van de kandidaten zijn om Lavezzi in de wacht te slepen, maar de Argentijn lijkt voor een Engels avontuur te kiezen bij Chelsea.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner