22.01.2016 14:54

Update: Ivanović akkoord met nieuw contract

Branislav Ivanović plakt nog een extra jaar aan zijn lange periode bij Chelsea. De Servische verdediger, die sinds 2008 in Londen speelt, beschikt nu over een aflopend contract, maar volgens de geruchten is hij akkoord gegaan met contractverlenging.

Volgens Sky Sports gaat het om een verlenging van één jaar, maar tijdens de onderhandelingen is de optie voor een extra jaar ook in het contract opgenomen, waardoor Ivanović uiterlijk tot de zomer van 2018 bij Chelsea voetbalt. De 31-jarige verdediger speelde ruim vierhonderd clubwedstrijden in zijn carrière, waarvan vijftig voor Lokomotiv Moskou en meer dan tweehonderd in de Premier League. In het huidige seizoen staat hij op achttien competitiewedstrijden, terwijl Ivanović ook richting de honderd interlands voor Servië gaat.

Omdat de verdediger over een aflopend contract beschikt, zijn er al meerdere clubs die interesse toonden in Ivanović. Onder andere AC Milan was meer dan geïnteresseerd in de routinier, maar nu een contractverlenging eraan lijkt te komen, kan de belangstelling weer in de ijskast.

Update: 22-01-2016: 14:54
Chelsea heeft op de website bekend gemaakt dat Ivanović zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw contract. De 31-jarige verdediger verlengt zijn aflopende verbintenis met één jaar en blijft tot de zomer van 2017 bij de club uit Londen verbonden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner