21.01.2016 21:45

ADO houdt Wormgoor uit Major League Soccer

Ondanks de financiële problemen heeft ADO Den Haag geweigerd om zaken te doen rondom verdediger Vito Wormgoor. De ijzervreter met een aflopend contract kreeg te maken met belangstelling uit Amerika, maar ADO Den Haag wil de speler niet laten gaan.

Het Algemeen Dagblad meldt dat er concrete interesse vanuit de Major League Soccer was voor Wormgoor, maar ADO Den Haag kiest ervoor om Wormgoor aan zijn contract te houden. Dit kan in het slechtste geval betekenen dat de mandekker aan het einde van het huidige seizoen transfervrij vertrekt bij de Residentieclub. Er wordt geen melding gemaakt van welke club interesse toonde in centrum verdediger.

ADO Den Haag wil maar wat graag verlengen met onder andere Wormgoor, maar momenteel is daar het geld niet voor. De club uit Zuid-Holland wacht nog altijd op het beloofde geld van de eigenaar Hui Wang, waardoor transfers niet mogelijk zijn, maar contractonderhandelingen ook niet. Bij spelers als Gianni Zuiverloon, Roland Alberg en Robert Zwinkels lopen de contracten ook in de aankomende zomer af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner