22.01.2016 15:10

Willems maakt kans op rentree tegen Twente

Jetro Willems kijkt vanaf de tribune toe tijdens het oefenduel PSV - FC Eindhoven. (21-07-2015)
Jetro Willems kijkt vanaf de tribune toe tijdens het oefenduel PSV - FC Eindhoven. (21-07-2015)

Jetro Willems maakt aankomende zondag mogelijk zijn rentree tegen FC Twente. De linksback lag maanden uit de roulatie met een knieblessure, maar PSV-trainer Phillip Cocu hint vrijdagmiddag naar speeltijd voor Willems bij het eerste elftal. PSV speelt zondag tegen FC Twente in de negentiende speelronde van de Eredivisie.

Cocu ging in op die wedstrijd tijdens de persconferentie in Eindhoven. Hij zag dat Willems een succesvolle oefensessie afwerkte. "Bij Jetro ging het gewoon goed. Ik weet nog niet of hij bij de selectie zit, maar die kans is er zeker. Morgen (zaterdag, red.) beslissen we wie erbij zitten."

Mocht de vleugelverdediger inderdaad speeltijd krijgen tegen FC Twente, dan komt Willems voor het eerst sinds 17 mei 2015 weer in actie op het hoogste voetbalniveau van Nederland. Vorige week speelde de verdediger al voor Jong PSV tegen MVV. In de Jupiler League maakte de back zestig speelminuten mee.

Er was overigens ook slecht nieuws voor PSV op de training van vrijdag, aangezien Maxime Lestienne tijdens de partijvorm alsnog afhaakte. De Belg leek door de training heen te komen, maar zijn kuitproblemen staken weer de kop op.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner