24.01.2016 13:37

Narsingh voor Pereiro, Willems bij selectie

Phillip Cocu brengt Gastón Pereiro in het veld voor Luciano Narsingh tijdens het Champions League-duel tussen PSV en VfL Wolfsburg. (03-11-2015)
Phillip Cocu brengt Gastón Pereiro in het veld voor Luciano Narsingh tijdens het Champions League-duel tussen PSV en VfL Wolfsburg. (03-11-2015)

PSV begint zondagmiddag met een gewijzigde voorhoede aan het duel met FC Twente. Trainer Phillip Cocu kiest er onder meer voor om Luciano Narsingh weer speelminuten te geven. Dat gaat ten koste van Gáston Pereiro, die de wedstrijd als wisselspeler begint. Nicolas Isimat-Mirin begint in plaats van de geschorste Santiago Arias.

Cocu heeft in zijn wedstrijdselectie ook een plekje ingeruimd voor Jetro Willems, die na lang blessureleed zijn rentree in de hoofdmacht van de Eindhovenaren kan maken. De linksback maakte vorige week bij Jong PSV al zijn terugkeer op het voetbalveld. Tegen FC Twente zal Héctor Moreno als linksachter starten, Joshua Brenet begint op de rechtsback.

FC Twente versterkte zich deze week met Zakaria el Azzouzi, die de rest van het jaar wordt gehuurd van Ajax. De jonge aanvaller zit wel bij de wedstrijdselectie, maar krijgt van trainer René Hake niet direct een basisplaats. Hake kiest ervoor om met dezelfde elf te starten die in de vorige speelronde Heracles Almelo het vuur aan de schenen legden en met 4-0 wonnen.

De wedstrijd is vanaf 14:30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner