29.01.2016 11:58

Geen revanchegevoelens bij goalie Mulder

Na afloop van de wedstrijd Feyenoord - sc Heerenveen krijgt Erwin Mulder, oud-Feyenoorder, applaus van het publiek in De Kuip. (28-01-2016).
Na afloop van de wedstrijd Feyenoord - sc Heerenveen krijgt Erwin Mulder, oud-Feyenoorder, applaus van het publiek in De Kuip. (28-01-2016).

Erwin Mulder keerde donderdagavond voor even terug in De Kuip. De doelman maakte deze zomer de overstap van Feyenoord naar sc Heerenveen, omdat hij sinds de komst van Kenneth Vermeer overbodig was in De Kuip. Mulder verliet het speelveld in Rotterdam met een overwinning, maar van zoete wraak was volgens de keeper geen sprake.

"De enige revanchegevoelens bij mij waren gericht op de 5-2 nederlaag eerder dit seizoen. Feyenoord is Feyenoord en zal altijd warm in mijn hart blijven. Er zijn mensen waarmee het niet netjes is gegaan. Niet alleen met Martin van Geel, maar die mensen weten zelf wie ik bedoel. Ik wil er niet verder over praten. Het ligt achter me", vertelt Mulder tegen RTV Rijnmond.

Hoe het kan dat Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion onderuit ging tegen Feyenoord, maar in De Kuip won, vindt Mulder lastig te verklaren. "Zoiets valt niet te analyseren. Dat heeft met zoveel factoren te maken. We zaten toen in een hele slechte fase. Je ziet ook dat er druk op staat bij Feyenoord. Zo vaak achter elkaar verliezen kan niet bij een club als Feyenoord. Ze moeten hard blijven werken en vertrouwen houden in elkaar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner