29.01.2016 12:16

Heracles mist mogelijk Weghorst en Pelupessy

John Stegeman beantwoordt de vragen van de pers na afloop van het duel Ajax - Heracles Almelo. (26-01-2016)
John Stegeman beantwoordt de vragen van de pers na afloop van het duel Ajax - Heracles Almelo. (26-01-2016)

Heracles Almelo kan niet te lang genieten van het knappe punt dat werd behaald in het uitduel met koploper Ajax (0-0). Zaterdag wacht namelijk de volgende tegenstander: Willem II. Trainer John Stegeman zegt dat zijn ploeg vol aan de bank moet om een goed resultaat te halen.

De Heraclieden zijn niet helemaal ongeschonden uit de wedstrijd in de Amsterdam ArenA gekomen. Wout Weghorst en Joey Pelupessy hebben lichte klachten en kunnen daardoor mogelijk niet meedoen tegen Willem II. Tijdens de laatste training, die vrijdagmiddag plaatsvindt, zullen zij een laatste test ondergaan.

"Tegen De Graafschap zijn we er goed uitgekomen en ook tegen Ajax hebben we het fysiek prima volgehouden. We hebben het zeker niet afgelegd op fysiek gebied. We zijn in Amsterdam wel heel diep gegaan, we moesten veel achter de bal aan lopen. Morgen, na de derde wedstrijd in zes dagen, kunnen we opnieuw kijken hoe we er fysiek opstaan", aldus Stegeman op de clubwebsite van Heracles Almelo.

"Willem II heeft met Bartholomew Ogbeche, Guus Hupperts en Rochdi Achenteh drie goede nieuwe spelers gehaald. Samen met de spelers die ze al hadden hebben ze een goede ploeg. Tegen FC Groningen waren ze afgelopen dinsdag de betere ploeg, maar kregen ze in de laatste minuut het deksel op de neus (1-1 red.)."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner