31.01.2016 16:00

Duitse huurling debuteert bij FC Twente

Afgelopen week werd bekend dat Stefan Thesker op huurbasis overkwam van het Duitse Greuther Fürth. De verdediger, met al een verleden in de jeugdopleiding van FC Twente, start vanmiddag direct in de basis in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Thesker krijgt de voorkeur op de linksbackpositie boven Robbert Schilder.

Coach René Hake van Twente heeft nog een andere wijziging in petto. Chinedu Ede is niet wedstrijdfit en wordt vervangen door Tim Hölscher. De overige negen spelers zijn dezelfde als afgelopen woensdag toen de Tukkers met 2-0 verloren bij NEC Nijmegen. Zakaria el Azzouzi blijft de diepste spits en ook Hakim Ziyech is nog 'gewoon' van de partij.

FC Utrecht blameerde zich afgelopen donderdag door met 1-0 te verliezen bij Roda JC Kerkrade. Bovendien viel verdediger Ramon Leeuwin uit met een enkelblessure. Christian Kum gaat hem vervangen in de Utrechtse defensie. Verder krijgen Darren Rosheuvel en Bart Ramselaar de voorkeur boven respectievelijk Patrick Joosten en Sofyan Amrabat.

De wedstrijd is vanaf 16.45 uur LIVE te volgen.

 



 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner