31.01.2016 19:28

Oscar dé man bij eenvoudige winst in FA Cup

Chelsea is eenvoudig doorgestoten naar de vijfde ronde van de FA Cup. Tegen Milton Keynes Dons won de ploeg van Guus Hiddink met 5-1. Grote man bij Chelsea was Oscar. De Braziliaan was verantwoordelijk voor een hattrick.

Oscar scoorde zijn doelpunten allemaal in de eerste helft. Al na vijftien minuten opende hij de score. Het werd nog enigszins spannend, aangezien Darren Potter zijn ploeg langszij schoot. Het duurde echter niet lang voordat Chelsea weer de leiding namen. Dankzij twee treffers van Oscar ging zijn ploeg met 1-3 rusten.

In de tweede helft scoorden ook Eden Hazard en invaller Bertrand Traoré nog voor The Blues. Dat betekende het eerste doelpunt voor de Belgische sterspeler van dit seizoen. De vleugelaanvaller deed dit wel middels een strafschop, maar is eindelijk verlost van de hatelijke nul.