02.02.2016 16:31

Gio: "Dit hoort niet in het voetbal thuis"

Marko Vejinović en Michiel Kramer werden deze week bij hun thuis bedreigd door enkele Feyenoord-aanhangers. De schrik zat er flink in, maar trainer Giovanni van Bronckhorst denkt niet dat de voorbereiding op het duel met Roda JC Kerkrade in de war is geschopt.

Op zaterdagavond werd Vejinović in zijn eigen huis bedreigd. Er werd ook een poging gedaan bij Michiel Kramer, maar de daders kwamen niet verder dan de tuin van de aanvaller. "Dit hoort niet in het voetbal thuis", reageert Van Bronckhorst tegen de NOS. "Dit hoort sowieso niet in het leven thuis. Alleen het gebeurt wel, helaas."

Feyenoord bereidde zich ondanks alle commotie voor op het KNVB beker-duel met Roda JC. "Of het de voorbereiding heeft verstoord? Nee, niet verstoord. Maar het heeft wel impact op de spelers", geeft de beginnend trainer eerlijk toe. Zowel Vejinović als Kramer zitten bij de wedstrijdselectie en krijgen extra ondersteuning van de club. "Maar we hebben niet overwogen om ze buiten de selectie te laten voor morgen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner