02.02.2016 19:31

Stevens maakt rentree bij beloften Twente

FC Twente kwam terug van een 0-2 achterstand, maar slaagde er tot teleurstelling van Sonny Stevens niet in om Willem II te verslaan. (06-03-2015)

Sonny Stevens heeft dinsdag zijn rentree op het voetbalveld gemaakt. De doelman, die bijna een jaar geleden een zware knieblessure opliep, deed in het duel tussen de beloften van FC Twente en Vitesse een helft mee.

De 23-jarige Stevens raakte in april van het vorige jaar zwaar geblesseerd. In de bekerwedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle kwam de doelman in botsing met Bram van Polen. De goalie probeerde de wedstrijd uit te spelen, maar liet zich twintig minuten na de botsing wisselen. Later bleek dat Stevens de achterste knieband van zijn rechterknie had afgescheurd.

Nick Marsman werd door de blessure van Stevens weer de eerste doelman van FC Twente, maar hij moest in het begin van het huidige seizoen zijn plekje afstaan aan Joël Drommel. De jonge keeper bleek het Eredivisie-niveau echter nog niet aan te kunnen, waardoor Marsman nu weer de eerste keuze is van trainer René Hake.