03.02.2016 13:30

Başaçıkoğlu: "Moeten vertrouwen houden"

Bilal Başaçıkoğlu is van mening dat Feyenoord vertrouwen moeten blijven houden. De Rotterdammers verloren inmiddels vijf competitieduels op rij, waardoor de kans op de eerste titel sinds 1999 bijzonder klein is.

"We moeten gewoon vertrouwen houden", zegt Başaçıkoğlu op de clubsite van de Rotterdammers. "Al is dat moeilijk als je zoveel wedstrijden achter elkaar verliest. Het hoort ook niet bij club als Feyenoord. We moeten nu veel praten met elkaar, ook met de trainers en tijdens de trainingen. Dan moet de ommekeer gewoon komen. Een bekerwedstrijd is toch wat anders dan een competitiewedstrijd. Hopelijk komt daar de ommekeer en dan sta je gewoon in de halve finale."

Woensdagavond speelt Feyenoord in de beker tegen Roda JC Kerkrade. "We moeten winnen, ook voor de fans die elke week komen en weer teleurgesteld huiswaarts keren. Wij begrijpen die teleurstelling en voelen het zelf ook. Hopelijk kunnen we dat tegen Roda goedmaken. Als we winnen, zijn we nog maar twee wedstrijden van de bekerwinst verwijderd en dan ga je gewoon Europa in. Het wordt tijd dat Feyenoord iets tastbaars wint en hopelijk kan dat dit jaar de beker zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner