03.02.2016 21:19

Bekooy: "Bizar, ik heb er geen woorden voor"

De fans van FC Den Bosch hebben voorafgaande aan de bekerwedstrijd tegen VVSB een geweldige sfeeractie in huis. (03-02-2016)
De fans van FC Den Bosch hebben voorafgaande aan de bekerwedstrijd tegen VVSB een geweldige sfeeractie in huis. (03-02-2016)

Tommy Bekooy keek na afloop vol ongeloof terug op de sensationele eindsprint van zijn VVSB in de bekerwedstrijd in en tegen Den Bosch (2-3). De aanvaller maakte met het hoofd de aansluitingstreffer die de aanzet gaf voor een apotheose waarover lang zal worden nagepraat.

"Bizar, geen woorden voor, ongelooflijk. Een corner, ik zie die bal komen. Vlak er na 2-2, ja dan krijg vleugels. In de rust hebben we het gezegd: het kan. Zondag hebben we er na rust ook vier gemaakt", zei hij bij FOX Sports

De gelijkmaker was van invaller Peet van der Slot, door een handig hakje van Tomas Tavilla vrij voor het Bossche doel gebracht. Ook bij hem gierde de adrenaline nog in het rond. "Je denkt gewoon, zo hard mogelijk. Net als op de training: uithalen, hup. Iedereen werd gek."

Beide amateurs verklaarden opgewonden de beker nu te willen winnen ook, wie de tegenstander in de halve finale ook mag worden. De Kuip is het doel. Zelf zijn ze er nog nooit geweest. "Zeker niet om te spelen."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner