04.02.2016 20:50

Maher: "Weet dat ik genoeg kwaliteiten heb"

Mário Fernandes (l.) van CSKA Moskou zet in het Champions League-duel met PSV een sliding in op Adam Maher. (30-09-2015)
Mário Fernandes (l.) van CSKA Moskou zet in het Champions League-duel met PSV een sliding in op Adam Maher. (30-09-2015)

Het huwelijk tussen Adam Maher en PSV is vooralsnog geen gelukkige. De middenvelder werd met trots gepresenteerd in Eindhoven, maar momenteel vindt de jongeling zich vooral terug op de reservebank. Maher is echter strijdvaardig.

"Alles ging eigenlijk heel snel. Ik werd basisspeler en speelde heel veel wedstrijden", blikt Maher terug op zijn eerste seizoen in dienst van PSV tegenover RTV Noord-Holland. "Eigenlijk een seizoen om niet snel te vergeten." De technische middenvelder lijkt aan dat seizoen zijn houvast te hebben.

Door de komst van Marco van Ginkel lijken de kansen voor Maher alleen maar verder zijn geslonken. Toch is hij vastberaden om zich van zijn goede kant te laten zien. "Ik wil mijn basisplaats bij PSV heroveren. Als je vertrouwen hebt en krijgt, dan gaat alles vanzelf. En dan zul je zien dat er nog mooie dingen gaan komen. Nu probeer ik zelfverzekerd te blijven, want ik weet zelf dat ik genoeg kwaliteiten heb."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner