05.02.2016 10:23

Wilshere komt terug: "Herstel gaat goed"

De kleine Jack Wilshere (r.)van Arsenal gaat voor niemand uit de weg, ook niet voor Marouane Fellaini (r.) van Manchester United. (22-11-2014)
De kleine Jack Wilshere (r.)van Arsenal gaat voor niemand uit de weg, ook niet voor Marouane Fellaini (r.) van Manchester United. (22-11-2014)

Jack Wilshere speelde dit seizoen nog geen minuut voor Arsenal, maar de Engelsman is op de weg terug van een zware enkelblessure. De middenvelder vertelt op de clubwebsite van The Gunners dat hij het licht aan het einde van de tunnel ziet.

"Mijn herstel verloopt goed", aldus Wilshere. "Ik ben terug op het veld en probeer mijn conditie op te bouwen, want iedereen weet dat de Premier League een zware competitie is. Ik werk er hard aan en word beetje bij beetje fitter."

Wilshere, die al jaren kampt met verscheidene blessures, raakte in de voorbereiding op het nieuwe seizoen geblesseerd. Een operatie was onvermijdelijk, waardoor hij waarschijnlijk in maart pas zijn eerste wedstrijd van het seizoen kan spelen.

Zonder de middenvelder draait Arsenal dit seizoen goed, al vallen de resultaten van de laatste weken tegen. "We kennen een sterk seizoen en zitten in de positie dat we ervoor kunnen gaan. We hebben in het verleden rond Kerst gestoeid met onze vorm. Maar we staan nu dicht bij de top van de ranglijst en er zijn belangrijke spelers die terugkeren. Zij kunnen ons hopelijk helpen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner