06.02.2016 13:35

Ziyech baalt nog altijd van ontslag Schreuder

Alles leek er op dat Hakim Ziyech FC Twente zou verlaten tijdens de winterse transferperiode. De middenvelder van de Tukkers speelt echter nog steeds in de Grolsch Veste.

De 22-jarige Marokkaan stond in de belangstelling van het Duitse Hoffenheim en het Italiaanse Sampdoria, maar beide clubs wees hij af. "Ze spelen allebei degradatievoetbal en daar ben ik wel een beetje klaar mee. Dat heb ik hier ook. Om van degradatie naar degradatie te gaan, lijkt me niet verstandig", zo liet de spelmaker van de Tukkers weten aan Voetbal Inside.

"Ik ben zeker geen clubjongen, dat mag iedereen weten. Uiteindelijk wil iedereen zo hoog mogelijk komen", ging hij verder. "Wat voor mij nog steeds het ergste was dit seizoen, was het ontslag van de trainer (Alfred Schreuder, red)." 

Ik heb nog wel heel veel contact met Schreuder. Hij geeft me nog steeds advies." De verhoudingen met René Hake, de opvolger van Schreuder, zijn 'puur zakelijk'. "Ik doe gewoon wat Hake van mij vraagt. Verder mag ik contact hebben met wie ik wil. Daar heeft de trainer vrij weinig over te zeggen", zo besloot Ziyech zijn verhaal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner