08.02.2016 19:23

Lambooij en Džepar starten direct in basiself

Go Ahead Eagles treedt maandagavond aan tegen FC Den Bosch met Lars Lambooij en Orhan Džepar in de basis. De twee spelers maken hun rentree na blessureleed.

Lambooij onderging voor de winterstop een kijkoperatie, maar trainer Harry Decheiver acht hem fit genoeg om te spelen tegen FC Den Bosch. "We kunnen de agressie en explosiviteit van Lars goed gebruiken", zei hij eerder tegen De Stentor.

Ook Džepar maakt zijn rentree na een blessure. Dit gaat ten koste van Jerry van Ewijk, hij verdwijnt naar de bank. "Ik vind Van Ewijk ook meer een aanvaller dan een middenvelder", beargumenteert Decheiver. Go Ahead speelt wel zonder de clubtopscorer Leon de Kogel. Hij is geschorst, omdat hij vijf gele kaarten heeft gepakt.

FC Den Bosch start in exact dezelfde opstelling als waarin het met 2-3 verloor van de amateurs van VVSB. Dat houdt in dat keeper Kees Heemskerk het vertrouwen krijgt van de nieuwe trainer Paul Beekmans. Hij neemt het stokje over nadat René van Eck op straat werd gezet door de club, vanwege slechte prestaties.

Ook Go Ahead Eagles is niet in grootse vorm. De ploeg ontsloeg niet voor niets Dennis Demmers. Daardoor maakt Harry Decheiver zijn debuut als interim-trainer, evenals zijn collega Paul Beekmans. Wie van de twee pakt de volle buit? Volg het duel LIVE vanaf 20.00 uur.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner