10.02.2016 09:59

Lukkien mogelijk nieuwe trainer van Groningen

FC Groningen zal in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer eerst gaan praten met Dick Lukkien. De huidige assistent van Erwin van de Looi heeft dat in zijn contract bedongen.

Manager technische zaken Peter Jeltema reageert tegenover Voetbal International op de afspraak. "We kennen de ambitie van Dick, hij wil graag hoofdtrainer worden. We komen altijd onze afspraken na en zullen met hem in gesprek gaan."

Dat betekent niet dat Lukkien ook daadwerkelijk hoofdtrainer van de noorderlingen wordt. Groningen zou ook in geïnteresseerd zijn in Jurgen Streppel. "Daar is zoveel over gezegd, laat degenen die dit nieuws naar buiten brachten ook maar verantwoordelijkheid nemen voor hun uitspraken. Voor ons staat er een punt achter."

Bij FC Groningen zullen volgend seizoen vele veranderingen optreden. Hoofdtrainer Erwin van de Looi verlengt zijn contract niet, hoofdscout Henk Veldmate vertrekt naar Ajax, hoofd opleidingen Paul Raveneau stopt ermee en assist-trainer Marcel Groninger gaat zich concentreren op HHC Hardenberg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner