10.02.2016 22:08

Tannane scoort ook in bekerduel Saint-Étienne

Oussama Tannane viert zijn doelpunt in het Franse bekerduel van Saint-Étienne met Troyes. (10-02-2016)

Oussama Tannane heeft zijn draai snel gevonden bij Saint-Étienne. De voormalig aanvaller van Heracles Almelo had in de bekerwedstrijd tegen Troyes opnieuw een basisplaats en hij scoorde andermaal.

De Marokkaan zorgde na ruim een uur voor de 0-1 na een prima pass van Nolan Roux. Het was hem echter niet gegund het karwei ook af te maken. Een minuut of tien na zijn doelpunt moest Tannane plaats maken voor Neal Maupay.

Niet veel later maakte Benjamin Givet uit een vrije trap gelijk. In de verlenging voorkwam Maupay echter een strafschoppenreeks door de eindstand op 1-2 te bepalen. Dat betekende voor Saint-Étienne een plek in de kwartfinales.