13.02.2016 22:05

Büttner scoort voor winnend RSC Anderlecht

Alexander Büttner pakt zijn eerste persoonlijke succes in België. De Nederlandse verdediger scoort voor RSC Anderlecht tegen SV Zulte Waregem. (13-02-2016)

Alexander Büttner heeft zaterdagavond met een treffer bijgedragen aan de zege van RSC Anderlecht op Zulte-Waregem (3-0). De verdediger, gehuurd van Dinamo Moskou, maakte het tweede doelpunt voor de club uit Brussel.

Büttner speelde 73 minuten voor zijn nieuwe club. Daarna moest hij plaatsmaken voor landgenoot Bram Nuytinck. Anderlecht kwam op voorsprong door een doelpunt van Frank Acheampong. Matias Suarez bepaalde in blessuretijd de eindstand voor de ploeg die vier punten minder heeft dan AA Gent. De koploper won vrijdagavond al van Moeskroen-Péruwelz: 2-0.