14.02.2016 13:45

Falkenburg stoort zich aan uitblijven goals

Erik Falkenburg (r.) houdt Bryan Smeets (l.) van de bal tijdens de wedstrijd Willem II - De Graafschap. (13-02-2016)
Erik Falkenburg (r.) houdt Bryan Smeets (l.) van de bal tijdens de wedstrijd Willem II - De Graafschap. (13-02-2016)

Willem II maakte sinds de winterstop slechts drie doelpunten in de Eredivisie. De afgelopen drie wedstrijden kwam de club uit Tilburg niet eens meer tot scoren. Erik Falkenburg, clubtopscorer van Willem II, kon zaterdag zijn club ook niet aan doelpunten helpen tegen De Graafschap.

Het duel met De Superboeren eindigde in 0-0. Ook de twee voorgaande competitiewedstrijden van Willem II tegen Heracles Almelo en SBV Excelsior eindigden doelpuntloos. "Ik ben echt aan het vechten tegen mezelf", zei Falkenburg in gesprek met Omroep Brabant over zijn eigen optreden. "Het zit even tegen, het is een lastige periode. Het begint nu wel irritant te worden."

Willem II nam kortgeleden Bartholomew Ogbeche over van SC Cambuur. Falkenburg heeft nog niet echt een klik met de Nigeriaanse spits. "Die afstemming moeten we echt nog vinden, je ziet dat het niet loopt." Trainer Jurgen Streppel kan zich vinden in de woorden van Falkenburg. "Het zijn aardige spelers, maar ze begrijpen elkaar nog niet zo. Dat wordt hard werken deze week."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner