18.02.2016 13:56

Fraser: "Bij Zwolle goede visie zichtbaar"

Henk Fraser verwacht dat ADO Den Haag het vrijdagavond enorm lastig krijgt tegen PEC Zwolle. De Zwollenaren wonnen namelijk vorig weekend van Feyenoord (3-1) en de hoofdtrainer van ADO is onder de indruk. 

"De zege op Feyenoord was knap, ook omdat ze een flink aantal spelers moesten missen. Maar daar raken ze niet zo snel in de war. Bij PEC is al jarenlang een goede visie zichtbaar, er zit een duidelijk idee achter het voetbal en de organisatie. Ze spelen dit seizoen iets anders, waarbij balbezit niet meer noodzakelijk is. Ze kunnen namelijk in de omschakeling heel gevaarlijk worden", vertelt de eindverantwoordelijke in gesprek met Voetbal International.

ADO deed in de vorige speelronde goede zaken door bij Excelsior met 2-4 te winnen. De Residentieclub had de overwinning onder meer te danken aan twee doelpunten van debutant Dennis van der Heijden. "Er is veel op die jongen afgekomen, op een positieve manier. Inmiddels heeft hij een goede tussenweg gevonden tussen genieten van het mooie moment en presteren richting de toekomst."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner