18.02.2016 16:39

Jans: "Ook in uitwedstrijden resultaat halen"

Ron Jans schreeuwt zijn manschappen toe tijdens het trainingskamp van PEC Zwolle in de winterstop van het seizoen 2015/2016. (04-01-2016)
Ron Jans schreeuwt zijn manschappen toe tijdens het trainingskamp van PEC Zwolle in de winterstop van het seizoen 2015/2016. (04-01-2016)

Vrijdagavond gaat de nummer tien PEC Zwolle op bezoek bij de nummer elf ADO Den Haag van de Eredivisie. Ron Jans hoopt dat er succes geboekt kan worden tijdens dit uitduel en dat het een aanzet kan zijn voor een goede reeks wedstrijden.

"Als we echt wat willen, moeten we ook in de uitwedstrijden resultaten halen", aldus de oefenmeester van PEC tegenover De Stentor. "We zitten nu nog op het scheivlak van het linker- en het rechterrijtje."

Afgelopen weekend boekte PEC Zwolle nog een mooie zege op Feyenoord, maar Jans beseft dat dit duel met ADO Den Haag totaal anders zal zijn. De vraag is of PEC Zwolle ook tegen ADO Den Haag met dezelfde passie en scherpte kan voetballen. "Dat is een van de moeilijkste dingen in de voetballerij, om iedere week met de juiste scherpte in het veld te staan."

"Tegen Feyenoord was het absoluut honderd procent. Maar in Den Haag mis je om te beginnen al de steun van 12.000 Zwollenaren." De trainer van PEC mist nog altijd een waslijst aan spelers. Thanasis Karagounis, Mustafa Saymak, Ryan Thomas, Sheraldo Becker, Bart van Hintum, Bram van Polen, Abdel Malek el Hasnaoui, Kevin Begois en Gustavo Hebling  zijn allemaal geblesseerd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner