18.02.2016 18:25

Eerste basisplaats Love, ook Memphis start

In de Europa League staat een interessant treffen tussen FC Midtjylland en Manchester United op het programma. Beide ploegen hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd in de basiself.

Manchester United verloor afgelopen weekend van Sunderland en Louis van Gaal zal dan ook niet tevreden zijn geweest. Hij heeft vier wijzigingen doorgevoerd in zijn basiself. Morgan Schneiderlin, Wayne Rooney en Matteo Darmian liepen allemaal een blessure op, waardoor ze niet inzetbaar zijn.

Ook is Borthwick-Jackson er donderdagavond niet bij. De vele blessuregevallen betekenen dat Donald Love voor het eerst in de basis start, nadat hij afgelopen weekend al mocht invallen. Daarnaast starten ook Paddy McNair, Ander Herrera en Memphis vanavond.

Voor FC Midtjylland stond er sinds het Europa League-duel met Club Brugge geen officiële wedstrijd meer op het programma, maar slechts oefenduels. Ten opzichte van het duel met Club Brugge zijn er drie wijzigingen. Jakob Poulsen is geschorst, Erik Sviatchenko vertrok naar Celtic en Daniel Royer is gepasseerd. Zij worden vervangen door Rilwan Hassan, Václav Kadlec en Nikolaj Bodurov.

Update, 18-02-2016: 18:58
Tijdens de warming-up raakte David de Gea geblesseerd, waardoor Sergio Romero zijn plek onder de lat innam. 

De wedstrijd is vanaf 19.00 uur LIVE te volgen.

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner